Cultureel Centrum De Schalm

Schouwburgen En Concertzalen Berkel-Enschot
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Trappistinnentuin 77 Kaart
Plaats
5057 DJ  Route Berkel-Enschot
Telefoon
013 533 1333
Fax
013 533 2894
E-Mail
info@deschalm.net
Twitter
@ccdeschalm
Website

Informatie

Berkel-Enschot ligt in de driehoek Oisterwijk, Udenhout, Tilburg. De Schalm is te vinden nabij het winkelcentrum in Berkel-Enschot. Het kosteloos parkeren op de grote parkeerplaats in de nabijheid van beide centra maakt de Schalm makkelijk bereikbaar. Ook de bereikbaarheid via openbaar vervoer is gunstig. De Schalm is een uitnodigend sfeervol gebouw waar ontmoeting, cultuur en theater samengaan. Dit alles tesamen met een kwalitatief goede dienstverlening. De diverse ruimten en faciliteiten maken de Schalm bijzonder geschikt voor tal van activiteiten, zowel grootschalig als klein van opzet. Denkt u bijvoorbeeld aan: vergaderingen, cursussen, verenigingsactiviteiten, beurzen, clubbijeenkomsten, ontvangsten of een bedrijfsjubileum, dan kunt u bij ons terecht. Denkt u aan cultuur, dan biedt de Schalm mogelijkheden voor exposities, muziek- en toneeluitvoeringen voor amateurs. Denkt u aan een gezellig avondje uit in het theater… ook dat kan! De Schalm biedt u een (beperkt) gevarieerd professioneel aanbod van theatervoorstellingen dat een gezellig uitje biedt aan jong en oud. Kijkt u verder…. We beschikken over: · Een multifunctionele zaal met podium en bar · Voorzien van een ringleiding, toneelverlichting, geluidsinstallatie en kleedkamers · In deze ruimte kunnen 275 bezoekers in rijen een zitplaats hebben · Een foyer met bar en vier biljarts, geschikt voor 150 bezoekers · Diverse vergaderruimten die zo nodig bij elkaar betrokken kunnen worden · Muziekruimten, waaronder een geluidsarme kamer · Een hal en gangen die zeer geschikt zijn voor exposities · Ruimte voor creatieve activiteiten

Cultureel Centrum De Schalm is gevestigd op Trappistinnentuin 77 . Het volgende wordt aangeboden: Schouwburgen En Concertzalen In Berkel-Enschot zijn er 1 andere Schouwburgen En Concertzalen. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Vergaderlocatie, Zalencentrum, Verhuur meerdere zalen, Beurs, Concert, Conferentie / symposium, Congres / seminar, Cursus / training / workshop, Festival, Lunch, Vergadering / bijeenkomst, Geluidsapparatuur / geluidsinstallatie, Internet, Piano / vleugel, Projectieapparatuur / beamer, Restaurant, Terras, Gratis offerte, Presentatie, Voorstelling, Podium.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Cultureel Centrum De Schalm

Give stars

Categorieën

Schouwburgen En Concertzalen
0135331333 013-533-1333 +31135331333

Kaart Trappistinnentuin 77

Loading map...