Klerx & Diepenhorst Maatwerk Interieurs & Glas-in-lood

Interieurontwerpers Berkel-Enschot
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Zandstraat 11 B Kaart
Plaats
5056 RM  Route Berkel-Enschot
Telefoon
013 581 1500
E-Mail
info@klerxdiepenhorst.nl
Website

Informatie

Klerx & Diepenhorst; een klein en professioneel bedrijf.: betrokken, klantgericht en creatief. In een persoonlijk gesprek worden de wensen van de klant bekeken. Vervolgens wordt een plan van aanpak bepaald. Het verzorgen of uitwerken van een ontwerp wordt met alle plezier uitgevoerd. Aansluitend wordt tot de vervaardiging overgegaan. Gedurende dit hele traject wordt nauw contact onderhouden met de klant. Het is steeds weer een uitdaging om binnen de lijn van de opdracht een uniek product neer te zetten. Restauratie, reparatie, gebrandschilderd glas-in-lood, in isolatieglas geplaatst glas-in-lood; Alle denkbare werkzaamheden op het gebied van glas-in-lood worden uitgevoerd. Op basis van inmiddels meer dan 15 jaar ervaring zijn Klerx & Diepenhorst een vertrouwd adres voor vakkundige vervaardiging en plaatsing van Maatwerk interieurs en glas-in-loodramen. Ook de eventuele daarbij komende werkzaamheden zoals het aanpassen van sponningen, glaslatten en vervanging van kozijnen behoren ook tot de vaardigheden. De meest voorkomende interieurprojecten die Klerx & Diepenhorst realiseren zijn kasten, kastenwanden, kamer-en-suite, meubels en keukens. Al deze maatmeubels kunnen naar keuze uitgevoerd en afgewerkt worden. Voor materiaalkeuze kan dit zijn in massief hout maar ook in plaatmateriaal. Verschil in stijl is ook mogelijk, van klassiek tot modern. Voornamelijk wordt voor particulieren gewerkt maar ook Interieurarchitecten, ontwerpers, aannemers en winkeliers hebben de afgelopen jaren hun weg weten te vinden naar Klerx & Diepenhorst.

Klerx & Diepenhorst Maatwerk Interieurs & Glas-in-lood is gevestigd op Zandstraat 11 B . Het volgende wordt aangeboden: Interieurontwerpers In Berkel-Enschot zijn er 2 andere Interieurontwerpers. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Advies, Interieur op maat, Keuken op maat, Meubels op maat, Montage, Ontwerp / interieurontwerp, Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Klerx & Diepenhorst Maatwerk Interieurs & Glas-in-lood

Give stars

Openingstijden

Logo

Categorieën

Interieurontwerpers
0135811500 013-581-1500 +31135811500 0610852322 06-10852322 +31610852322

Kaart Zandstraat 11 B

Loading map...